'When life gives you hundreds of reasons to cry, show life you got a thousand reasons to smile'

tjoho bloggers, 
 
Vet att jag sa att jag skulle göra ett midsommar inlägg, men tro det eller ej så har jag totalt glömt bort i mina planeringar. mycket med bröllop födelsedagar osv.. 
kanske inte det bästa bortförklaringen men det är sanningen iallafall. Tänker nu ladda upp lite bilder på min riktigt skojiga tisdag.
 
Jag och familjen Törnqvist/Gunnarsson och Drugge åkte ut till 'little rock lake' som är europas längsta Zipline. Den ligger utanför Korsberga. Där jag Nathalie och Veronica testade på att zippa. 
Det var riktigt skoj, Fartfyllt och spänt. Jag var inte så nervös för att åka iväg jag var mer nervös för landningen på nästa station. Tänk er själva att krocka rakt in i ett träd med hela kroppen, haha. 
Denna resa tog ungefär 2 timmar. Att zippa runt hela banan alltså. 
Kanske ska tillägga att jag faktiskt var nervös. Jag brukar inte vara det men måste nog svälja min stolthet och säga att jag blev det denna gången, Vi gjorde allt detta för att fira Nathalie som fyllde 18-år i tisdags, så grattis ännu en gång Nathalie, När vi väl kom i mål som grillade vi lite korv där uppe på kullen och hade mys, 
Gick även över en lång bro som var långt över marken som även svajade lite när man gick över den. 
Här kommer lite bilder:
 
 
 
 
Denna bro jag står på här är sjukt långt över marken, syns kanske inte så väl på bilden med jag lovar de är långt ner! hoppas ni kommer ha fortsatt trevlig kväll för nu ska jag bädda ner mig i sängen och ladda upp för en morgon tur på stan med min mamma imorgon. puss &godnatt.
 
xoxo
Rebecca Häll
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0